Sušené maso, dávky potravin
Sušené maso má po celém světě velkou řadu příznivců, staňte se i vy příznivci této zdarvé, chutné, lahodné pochoutky. Řadu příznivců má sušené maso především mezi sportovci všeho druhu jako cyklisti, horolezci, turisté apod., ale i mezi lidmi kteří vyznávají zdravý životní styl jde o potravinu bez glutamanu, aditiv, sÓji, přirozeně bezlepkový výrobek.
Předností sušeného masa je jeho trvanlivost a nenáročnost skladování. Sušené maso je určeno k přímé spotřebě, stačí vám jen otevřít sáček a můžete podávat, servírovat ihned konzumovat. Konzumací sušeného masa se zvyšuje bdělost, zvláště výhodné pro rodiče a lidi kteří potřebují být fit a ve střehu. Sušené maso díky nízkému procentu tuků (cca 1g v 25g) je chutné, zdravé a díky vysokému obsahu bílkovin až 57% i velmi výživné.
Sušené maso má různé názvy, druhy, výrobce, postupy výroby. Záleží jen na vás který druh, a od kterého výrobce vám zachutná a stanete se i vy fanoušky sušeného masa. Sušené maso je výborné a hodí se i k posezení s přáteli, jako lahůdka na různé oslavy, k televizi, ale i jako super svačinka na výlety s dětmi nebo pro turisty, rybáře a pod.
Nejprodávanější
Stránka 1 z 1 -
8 položek celkem